Όροι χρήσης


Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Τήρηση αρχείου
Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

Προστασία προσωπικών στοιχείων
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία μας για την εκτέλεση των παραγγελιών σας.
Σε καμμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων
Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site της εταιρείας μας είναι κατά πλειονότητα ετοιμοπαράδοτα. Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερωθείτε από το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ για την πιθανή ημερομηνία διάθεσης.
Εάν οι όροι εκτέλεσης παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

Χρόνος παράδοσης
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες που η παράδοση τους θα γίνει από εταιρεία μεταφορών ή ταχυδρομικώς ο συνήθης χρόνος που απαιτείται είναι δύο με τρεις ημέρες επιπλέον.

Αποποίηση ευθύνης
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

Απαγόρευση αναδημοσίευσης
Επιτρέπεται το downloading, η αποθήκευση ή η αντιγραφή στον υπολογιστή σας του υλικού αυτού του κόμβου, μόνο για ιδιωτική χρήση και σε καμία περίπτωση για εμπορικό σκοπό.

Απαγορεύεται η δημόσια προβολή, έκδοση, διανομή, μετάδοση ή διάθεση με οποιονδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε στοιχείου του παρόντος κόμβου άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας.

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτών ανήκει και ελέγχεται αποκλειστικά από την Σταύρος Τσιακμάκηε & Υιοι Ο.Ε.

Όλα τα σήματα προϊόντων που αναφέρονται στο site αναγνωρίζονται σαν σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων εταιριών-ιδιοκτητών.
 
Powered by Quick.Cart